DE KRACHT VAN HET JAFFA INSTITUUT:
IEDER KIND IN ZIJN/HAAR WAARDE LATEN

AMOED CHESSED

Tijdens het jaarlijkse sponsordiner van het Jaffa Instituut mochten we een grote blijk van erkentelijkheid en dankbaarheid ontvangen voor de Nederlandse vrienden van de Stichting Jaffa-Project Nederland de ‘Amoed Chessed’, vrij vertaald de ‘Pilaar van Liefdadigheid’. De Pilaar die we als vrienden vormen waar tegen het Jaffa Instituut al zoveel jaren kan leunen. Een voorrecht om die pilaar te vormen. Dat wij nog heel veel jaren dit dierbare contact kunnen waarmaken.

MAILING/NIEUWSBRIEF

Onze nieuwsbrieven staan telkens boordevol met informatie over het reilen en zeilen in het Jaffa Instituut, met andere woorden wat er met de steun van onze vrienden wordt gedaan. Ontvangt u deze nog niet? Een mailtje naar info@jaffaproject.nl of een telefoontje naar onze secretaris 0548-61 17 48 is voldoende. Zo raakt ook u betrokken bij dit prachtige project. Onze juni-mailing/nieuwsbrief is van de hand van onze nieuwe voorzitter, ds. R. (Roelof) de Koning Gans. https://www.jaffaproject.nl/category/actueel/

JAFFA IN VOGELVLUCHT

Wat er in het Jaffa Instituut met uw steun wordt gedaan kunt u zien in de volgende presentatie in vogelvlucht.  Vliegt u in vijf minuten mee over Jaffa? Wilt u meer informatie? Een mailtje aan info@jaffaproject.nl is voldoende.

Djoeki Ligthart, echtgenote van onze secretaris verzorgt al jaren de verzending van onze mailing. Ook dit keer weer. Dankzij Djoeki valt onze november mailing/nieuwsbrief weer bij onze vrienden in de bus. Hoe ze dat doet en wat haar motiveert kunt u in dit filmpje zien. We zouden ook een bureau in kunnen schakelen, maar… dat kost geld en ons streven is een minimum aan kosten. Zo kunnen wij  97 % van alle ontvangen giften overmaken naar het Jaffa Instituut. Dat is toch ook uw bedoeling ?

ACHTER ELKE LACH GAAT EEN TRAAN SCHUIL.

HET JAFFA INSTITUUT DROOGT DIE TRANEN.

collage 29 aug 2018

JAFFA LAAT HOOP GLOREN AAN DE HORIZON

DSCF3733fbsizeVOOR wie?
al die kinderen zonder kansen
zonder opvoeding
zonder liefdevolle opvang
zonder voedzame voeding
zonder ‘gaat-u-maar-door’
al die kinderen die zich niet staande kunnen houden
al die alleenstaande moeders zonder baan
al die gezinnen met een lege koelkast
al die bejaarden met lege handen, onder wie overlevenden van de Shoah..

DOOR wie?
al die toegewijde vrienden van Jaffa.

Het JAFFA INSTUUT bestaat al 37 jaar en geeft hoop aan honderden kinderen, alleenstaande ouders, gezinnen, overlevenden van de Shoah.

Vrienden van de Stichting JAFFA-PROJECT NEDERLAND dragen daar hun steen aan bij.
Draagt u ook bij, of wilt u gaan bijdragen? Heel graag ! Uw steun is goud waard. Hartelijk bedankt.

ONS SPONSORPLAN

IMG_1291 IMG_1312

Alles wat kinderen nodig hebben is een beetje hulp, een beetje hoop en iemand die in hen gelooft.

Dankzij de steun van onze trouwe sponsorouders worden heel veel kinderen in Jaffa geholpen. Op dit moment hebben wij 83 vrienden die maandelijks een bedrag doneren. Een prachtig aantal, maar er kunnen er natuurlijk nog meer bij. Voor  € 20 euro per maand kunt u een steentje bijdragen aan de toekomst van deze kinderen. Zonder uw steun kan dit werk niet voortbestaan. Lijkt het u wat om het Jaffa Instituut maandelijks te steunen? U kunt dan contact opnemen met ons, Anneke & Eveline de Vries. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 0683210154, of u kunt een email sturen naar Annekedevriesversteeg@hotmail.com

Wij wachten vol spanning op uw reactie. Op naar de HONDERD sponsorouders.

           

IMG_1281

IMG_1297

BLIJ

EN

NIET BLIJ